Am deja cont

Acces la informatii si servicii in spatiul personal

Nu am cont

Nu folosesti platforma? Contactati-ne si va vom ajuta!

Publication Director: Jacques GROISON
MAS Seeds
BP27 40001 Mont de Marsan Cedex

Toate informatiile cu caracter personal, fotografiile sau alte date sunt stocate si utilizate exclusiv din motive profesionale. Acestea sunt tratate in conformitate cu politica noastra privind datele cu caracter personal si cu dispozitiile legale actuale.

Va reamintim ca, in conformitate cu Legea nr. 78-17 ianuarie 6, 1978, modificata in 2004, va permite consultarea drepturilor, modificarea si eliminarea tuturor datelor personale aduse in atentia noastra. Puteti sa exercitati acest drept si sa obtineti informatii de comunicare despre dvs. prin trimiterea unui e-mail catre consilierul nostru la urmatoarea adresa: CIL@maisadour.com sau prin posta la Maïsadour - Catherine ZACCARINI - CIL - BP27 - 40001 MONT-DE-MARSAN CEDEX

Informatiile, cifrele si rezultatele in general (teste, calculatoare ...) sunt date ca indicatie: pentru informatii suplimentare, contactati Burcin DILCI +33 55 805 83 17

Informatii importante despre produsele de protectie a semintelor (actualizare: 28 februarie 2008)
Informatiile legislative referitoare la aceste produse - ceea ce inseamna informatii provenind de la autorizarea introducerii pe piata pentru fiecare produs, sunt consultabile pe site-ul web al fiecarui producator.
In ceea ce priveste FDS disponibile pe www.quickfds.com, valabilitatea informatiilor corespunde cu datele inscrise in partea de sus a paginii.

Informatii importante privind plantele modificate genetic: Directiva 2001/18/CE

Concept - descriere - dezvoltare - animatie : Publicis Activ & Matière Noire

Server : Oceanet