Am deja cont

Acces la informatii si servicii in spatiul personal

Nu am cont

Nu folosesti platforma? Contactati-ne si va vom ajuta!

Valorile noastre

Valorile noastre

MAS Seeds, valorile care ne asigura unicitatea

Angajament

Toti angajatii nostri sunt pasionati de agricultura, sol si seminte, implicati si cu angajament crescut. Este o sursa de inalta performanta si de lunga durata a relatiilor cu clientii si partenerii.

 

Spirit de echipa

Originile cooperativei, placerea de a lucra si de a fi mai eficienti impreuna pentru a face fata mai usor provocarilor reprezinta pentru noi o adevarata forta.

 

Respect

Respectul reciproc, ascultarea si intelegerea nevoilor, dorintele clientilor nostri, ale partenerilor si ale colaboratorilor, indiferent de contextul cultural, este pentru noi o stare de spirit.

 

Gust pentru provocare

Noi produse, noi solutii, noi teritorii….Promovam initiativele individuale si colective, care reprezinta pentru noi o forta, indiferent de origine sau cultura.

 

TEAM%20Photo%20shooting%20(53)_0.jpg

Inovatie

Scopul cercetarii noastre este crearea de hibrizi noi. Dincolo de genetica si agronomie, dezvoltam noi practici si solutii, punand accentul pe inovatie pentru a oferi valoare adaugata clientilor nostri.

Sustenabilitate

Sa fii fermier inseamna sa cultivi viitorul. Cu clientii si partenerii nostri, dezvoltam relatii de incredere bazate pe o viziune pe termen lung si comuna asupra agriculturii profitabile si durabile.